Dagverhuur

Zeilboot huren voor een dagje zeilen

Een Zeilboot huren voor 1 dag, 2 dagen of langer?  U kunt de onderstaande zeilboten huren zonder een vaarbewijs. Ideaal voor een dagje of nachtje weg op het water. Lees onderaan de pagina onze Veelgestelde vragen. 

Huren op dezelfde dag? Bel of mail met: 06-106 244 16 / info@ijsselmeerzeilers.nl

Dagje zeilen!

Dagje zeilen? Voor een dagje zeilen op het IJsselmeer bent u bij Ijsselmeerzeilers aan het juiste adres.
Het Ijsselmeer is een populaire bestemming voor zeilers en bij Ijsselmeerzeilers is het al mogelijk om een zeil boot te huren voor 1 dag.

Waarom het Ijsselmeer?
Het Ijsselmeer is een groot zoetwatermeer dat is ontstaan door de afsluiting van de Zuiderzee in de jaren 1930. Het meer ligt in het centrum van Nederland en heeft een oppervlakte van ongeveer 1.100 vierkante kilometers. Het Ijsselmeer wordt omringd door leuke historische stadjes waar genoeg te beleven is.

Een bezoek aan het Ijsselmeer biedt een geweldige kans om de Nederlandse cultuur te ervaren, met zijn traditionele vissersdorpen, molens en monumentale dijken.

Ga heerlijk een dagje of langer het water op. Vanuit Huizen kan je bijvoorbeeld tochten maken via het Gooimeer, naar Muiden, Almere of via de Randmeren of Veluwemeer naar Spakenburg.
Op het Gooimeer zijn de eilanden “de Schelp” en “Het Huizer Hoef” goed bereikbaar om te kunnen aanmeren om bijvoorbeeld te gaan zwemmen.
In het Eemmeer ligt het eiland “Dode Hond“. Heerlijk lunchen kan in  Almere-Haven of in Naarden.

Het Ijsselmeer is een prachtige bestemming om een dagje te zeilen en te genieten van de mooie omgeving.

Kortom: Keuze genoeg voor een heerlijk dagje uit.