Kolibri 800 Dulcinea

  • Sportief schip
  • Zeer goede zeileigenschappen
  • 4 slaapplaatsen (2 volwassenen met 2 kinderen of 3 volwassenen)

Kolibri 800 bij IJsselmeerzeilers staat bekend om haar zeer goede zeileigenschappen. Ze is jonger dan haar oudere variant, Kolibri 700 ID Blauwe Ruis. Dit maakt dat ze sportieve lijnen heeft en scherp aan de wind zeilt. Het is een sportief jacht, dat zich onder bijna alle weersomstandigheden uitstekend laat varen. Zeer geliefd bij stellen of gezinnen met 1 kind, omdat ze is voorzien van volledige accommodatie voor drie personen.

Binnen heerst een gezellige, nautische sfeer met een stahoogte van 1,65 meter. Liefhebbers voor lange bedden kunnen hun hart ophalen, omdat er een royaal 2-persoonsbed in de voorpunt is met maximale lengte van 2,30 m. Onder de stuurboord kuipbank zit een hondenkooi voor een 2e of 3e opvarende. De keuken is uitgerust met een 2-pits bio-ethanol kookstel en heeft keukengerei voor 3 personen. Bakboord zit een afgesloten toiletruimte. Voorzien van een Yanmar binnenboord dieselmotor. Verder is de boot voorzien van rolfok, kook- en keukenuitrusting, waterreservoir met voetpomp, zwemvesten, kaarten en ANWB almanak 1&2. 220V walstroom met elektronische acculader, radio en anker. Optioneel is het huren zeilpakken en of lakenpakket. Conclusie: Lekker uitwaaien in een korte vakantie of lang weekend op en rondom het IJsselmeer; alleen, samen, of met z’n drieën.

Tip: Vereniging van Kolibrizeilers organiseert met regelmaat leuke zeiltochten. Hoe leuk is het om mee te gaan op één van deze tochten?

v.a. € 350 per weekend